fredag 19. februar 2010

Skal det ingen ende ta.

Det snør og det snør.
Skal denne vinteren vare evig?
Joda, jeg vet at det fremdeles er februar. Men dette er så uvant på sørlandet.
Det pleier jo å være litt sørpeføre innimellom. Klager vi da?
Jada i høye toner.
Være er liksom det man snakker om til enhver tid. Enten er det for mye eller for lite snø .
Eller så er det for varmt eller for kaldt.
Så er det for lite regn eller for mye regn.
Til lags åt alle kan ingen gjæra.
Nå skal vi i alle fall kose oss og gå på ski i helga.

Alltid klar til neste snøfall.


Flotte isskulpturer henger ned fra taket.
Ønsker dere alle ei fin helg.
Sonja.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, det blir aldri riktig - for om alt var riktig, hva hadde vi å klage over da? ☺☺ Jeg er så LEI av snøen og vinteren, selv om det er vakkert og skiføret er ypperlig - våren skal bli veldig velkommen i år! Ha det fint på skitur i helga! Klem fra meg**

Annemariesquilt sa...

He he vi har 1m igjen før vi tar igjen rekorden for 3 år siden ;-))

Tofo sa...

Ja vi kan saktens lure på når det skal ta slutt...OM det vil ta slutt:)

Min fetter skrev en dag på statusen sin på facebook: -Jeg tror det blir hvit jul I ÅR! Hehe...men håper inderlig vi får noen andre årstider innimellom:)

Riktig god helg til deg og dine!

Stubbetufsa sa...

Det ER jo fint! Ny fin sne, istapper og passelig temperatur!

charlotte sa...

Jeg skjønner at det her er uvant mye snø, vi har omtrent like mye og det er uvanlig lite! Kanskje dere sender snøen nordover, jeg vil gjerne ha litt mer :-)

Anonym sa...

Hei.Ja i vinter har det vært riktig gammeldags vinter.Med snø og kulde over nesten hele landet.Nydelige bilder.Har tatt oss fri neste uke så drar vi på hytta Tirsdag.Gleder meg da skal jeg ut på ski.Ha en kjempe fin helg på hytta.Klem fra Bodil..

Malys krok sa...

Nei og nei... Du skulle holdt deg i Harstad du, her har vi på langt nær så mye snø. Men nok til at både ski og kjelker kan benyttes for de som ønsker det. Nå, men ikke for en måned siden.Da hadde vi så og si ingenting.Kos deg på skitur og ha en flott helg. -Margit-

Ruth sa...

Vinteren kom nettopp tilbake her og det er jeg mer enn glad for. Så mye bedre enn regn og tåke og elendighet. Men så bor jeg jo i Skottland da.

Håper du får en flott skitur og at det blir en super helg.

Birgitta sa...

Här har det snöat och snöat nu i två dagar. Skönt att få vara hemma och inomhus. Roligt att du vara med och fira hos mej.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Turid sa...

Godt at du tar snømengdene med humør ihvertfall - her hos mæ ut mot Lopphavet er det ikke jammen ikke mere sne enn at vi så vidt kan gå på ski -tenk det!
Men i andre enden av fylket vårt -Kirkenes der er det så mye sne at de nesten sover med spaden ved siden av senga......Du sa det "til lags åt alle kan ingen gjera"
Ta godt vare på søndagen -nyt skituren og den flotte muligheten du har !

Villmarkstausa sa...

Hei
Nå er snart det snart full en søplesekk med stoffer til deg.
Har du flere filleryer som går i blåtoner og kry, beige, rosa, mørkblå, lilla? Det må se gammeldags ut? Har kjøpt et lite hus, rydder og pakker. Blir noe stoffer av det...

Marie sa...

Me har også fått masse snø dei siste dagane. Til helga har snøen lege i ti veker med stadig nytt påfull. Eg har aldri opplevd det før her me bur. I dag har det berre vore -1 så det mildnar :)