onsdag 25. februar 2009

JUDAS

Dette er Judas ." Familiefuglen vår ". Først bodde han på Andenes hos vår sønn og samboeren hans . Så bodde han en kort stund i Tromsø . Han hadde tenkt å bli student . Men sånne kollektive boforhold var ikke det han trivdes best med . Så han fant ut at han ville flytte . Hva var da mer naturlig enn å ta første fly sørover og flytte inn hos vår datter med familie . Nå har han også vært på besøk hos mormor og morfar på sørlandet , men da reiste han med privatsjåføren sin . Han er en flott liten fyr med masse lyd inni seg ,han elsker å være med på alt som skjer til og med matlaging . Dessuten er han en liten luring for han er egentlig en hun !!!!Jeg kaller ham bare for svikefuglen .

Her er et ekte GLASSMALERI laget av barnebarnet (6år)

Siste nytt fra veven : 4 matter er ferdig og jeg måtte klippe ned fordi 3 av dem var bestilt . Ut på stuegulvet med dem . Kjøkkenmatta vår og de andre 3 .

Så er det noen timer med knytting .

Ferdig . Det skulle være 2 helt like matter og ei som skulle være litt lengre . Ser ikke så verst ut dette . En vet jo ikke hvordan det har gått før en har klippet ned .

Så kan jeg ta meg tid til å tre opp gammelveven også .
Endelig i gang med noe annet enn de store mattene .

12 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Flotte matter du lager! Det ser artig ut med veving...

Gamlå sa...

Så skjønn pip pippen var da. Det er en bereist dame dette her forstår jeg. Vært ute i den store verden. Ikke alle undulater som får oppleve det:). Herlig!!

Kunstner i familien ser jeg også at dere har. Kanskje hun har det fra deg.

Nydelig matter og du traff virkelig på målet, to like lange.

Flink er du.

Ha en flott uke.

klem fra Gamlå

Anonym sa...

Nydelige matter, og så fint med "Fiskebensmønsteret". Det må da gå med en hel masse med filler? Samler du og river eller klipper opp selv?
Hadde jeg vært hjemmeværende så skulle jeg i hvertfall ha satt opp veven min! Kanskje når jeg blir pensjonist. Da får jeg nok massevis av tid! Gleder meg til det, det er bare så synd at det jo også betyr at man blir eldre...

Brit. (lille meg) sa...

Du lager flotte matter!
Søt undulat også!
Håper din dag blir fin!

Ruth sa...

Nydelige matter. Jeg har et par filleryer her (arvet fra mamma) som jeg tok med meg fra Norge da jeg flyttet hit, men nå ramler de fra hverandre. DH skjønner ikke hvorfor jeg insisterer å ha fillete matter på gulvet, men han skjønner jo ikke at filleryer - de har sjel.

Søt pipip.

Anonym sa...

Du lager altså de lekreste matter - virkelig flink er du! Og jeg ser det bor en kunstner i barnebarnet også - et flott glass er det:o) Undulaten er jo kjempesøt - mye selskap i en sånn liten skapning. Fortsatt fin dag til deg. Klem fra Randi**

Tonje sa...

Ja, det ble noen flotte matter. Tenker det er greit å være ferdig med bestillingen sånn at du kan begynne på noe nytt. Det ser jo veldig spennende ut det du vever på gammelveven.

Sologbolig sa...

Åh du lager så fine ryer, likte godt de med blåfarger. Ønsker deg ei riktig god helg !

Stubbetufsa sa...

Det var fine matter, spesielt de to som var like! Åhh, jeg venter og venter på at skuldra mi skal bli bedre, så jeg også skal få kommet i gang med vev!

Gamlå sa...

Heisann

Du skal vite at jeg blir så glad når du legger igjen kommentar hos meg, og jeg ser ditt smilenden bilde!!

Håper du har det bra og jeg ønsker deg og dine en riktig god helg.

klem fra Gamlå

Besta sa...

Så mange fine matter. Måtte hatt ei slik. Flink barnebarn som ha mala. Klem

Anonym sa...

Så flink du er!
Og for en herlig fugl, minner om undulaten jeg fikk til 9-årsdagen min, Josefine ;)