torsdag 3. desember 2009

Jeg vant.

I dag fikk jeg pakke. Det var disse nydelige kortene som jeg har vunnet hos GB torget. Der kan en kjøpe kort, nye ting, gammelt, brukt, antikk og mye annet forskjellig. På det ene kortet var det skrevet en koselig hilsen til meg fra Berit T og GB.


Er de ikke fine.Så kom snøen til sørlandet, med alt det som følger med.
Biler på kryss og tvers.
Trær som henger utover veier og ledninger. Her hos oss er det Tujaene som har lagt seg nesten flate. Men det er jo stemningsfullt og fint nå i adventa.

Her lukter det jul, sa gubben da han kom inn i sted. Jeg satt og sydde lammeruller. Nå skal de bare ligge i salt i 10 dager før de skal kokes og presses.

14 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Ja, du salter dem etterpå. Jeg har nok salt inni, legger dem til å godgjøre seg i kjøleskapet to dager, og tar dem ut og koker dem lille juleaften...
Men det blir rull på begge måtene!
Sov godt!

Anonym sa...

Hei.GRATULERER så mye med gevinsten.De er kjempe fine.Det blir ikke laget rull og sylte med meg for hær i fammilien er de ikke så gla i det.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Ruth sa...

Så fine gevinster. Gratulerer.

Tommy gjeter har ikke kommet med lammet mitt enda - jeg vil lage rull iår jeg også.

Du verden så julete det ser ut hos deg. Jeg savner det der. Her blir sneen bare liggende i 5 min før det blir sørpe av den. Men i natt er det ihvertfall kulegrader.

Ha en flott helg.

Linda sa...

Gratulerer til deg også.Jeg vant hos Berit,men venter på pakke i posten.Åååå,så flotte lammeruller
du har sydd.Det pleide min mor også å lage da vi var barn.
Selv går jeg til slakteren Frivold.
Der har di mye godt.
Ha en god helg!Hilsen Linda :))

Birgitta sa...

Grattis till den fina vinsten. Alltid roligt med lite uppmuntran. Här har också vintern kommit, men det är risk att den försvinner igen. Igår hade vi -15 och idag runt nollan, men det snöar fortfaranade.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Anonym sa...

Gratulerer, Sonja! Jeg var så heldig å vinne hos Berit jeg, også. Hun er jo så kreativ og flink jeg ble kjempeglad! Mye mer snø hos dere enn her, her er det så vidt bakken er hvit. Greit for meg, for da er det godt sykkelføre:o) Ha en fin fredag og helg! Klem fra meg**

pip sa...

Hvor heldig at vinde sådanne dejlige julekort,det lyder rigtig lækkert med hjemmelavede rullepølse, lavde den slags da jeg var yngre, men nu er der ikke energi til alt det mere, ha en rigtig god weekend.

charlotte sa...

Det var nydelige kort! Og så mye snø dere har, vi har bare en 5 cm. Jeg har forresten heller ikke plass til rennebom. Jeg renner i stua, men bommen skrur vi opp og ned hver gang den skal brukes, og den er lagret i alle sine deler på altfor fullt soverom, samen med pledd, puter og sjal som venter på kjøpere...

Turid sa...

Heldige du som har vunnet så nydeliiiiiiige kort- og kjøtt rull lukta kjenner æ helt hit, æ tørker de i tillegg ei uke eller to ute....
Da er det julerull for oss.
Ha ei fin adventshelg!

Sologbolig sa...

Gratulerer med kjempefine premier. Bøkene til Berit er jo kjempeherlige. Nydelig med snø, her er det 6 varmegrader, men heldigvis så regner det ikkje, og da er eg fornøyd. Kos deg i førjulsdagene.

Tonje sa...

Så heldig du var som vant sånne lekre kort. Gleder meg til lammerull! Mmmmmmm...

Marie sa...

Heldige du som vann noko Berit har laga, ho er så flink :)

Julesnøen er på plass ser eg :)

Lammerull, mmm. Eg laga alltid det før etter mor si oppskrift, men sidan det helst berre var meg som likte det her i heimen slutta eg med det. Må innrømme at eg får vatn i munnen når eg ser bilda her hos deg. Minner meg om då eg var lita jente og sat ved kjøkkenbordet og såg på då mor laga ulike julepålegg. Å så godt det lukta!

Klem

Turid sa...

Gratulerer med de flotte kortene!
Skikkelig julestemning hos dere med all den snøen...
Våre fåre ruller henger til tørk! Koker de og legger de i press på bittelille julaften!

annemariesquilt sa...

Heia jeg kommer bare for å ønske deg en riktig God Jul og et Godt nyttår!! Hytta vår blir tom i julen , så dere får hilse oppover.