tirsdag 1. desember 2009

Julemesse

Årets julemesse på Vestagdermuseet. Det ble heldigvis fint vær, men kaldt. Fine boder hadde de satt opp og det kom masse folk. Godt at jeg har en stor dunjakke og pakke meg inn i.

Tonje hadde kommet fra Kløfta for å være med. Hun hadde enda litt igjen fra Bortelidmarkedet i fjor. Vi fikk solgt litt begge to, men det er nok vafler og lapper en må satse på for å få det store salget. Vi hadde det uansett veldig hyggelig, pratet med folk og hadde flere runder og kikket hos de andre utstillerne.

Det første jeg solgte var et par votter jeg hadde strikket og tovet. Tror ikke folk hadde tenkt at det skulle bli så kaldt. Vi kunne se at de som hadde votter og sokker hadde godt salg på det. Det var av med støveletter og på med nyinnkjøpte sokker. Blåfrosne fingre fikk også noe å pakke seg inn i.

På slutten kom det tre nisser og delte ut godteposer til barna. Maja, barnebarnet vårt var også og hjalp til med salget. Her snakker hun med nissene.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så koselig med julemesse.Så mye fint.Synes det var så koselig att det var ut.For åftes så fåregår det inn.Nydelig barnebarn du har.Ønsker deg en riktig fin Onsdag og en fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Linda sa...

Hei Sonja!så fin stand Tonje og du hadde.Flotte håndarbeid,der er alltid morro å se om en får solgt noe.
Her produseres der til salg på jobb neste uke.
Ha en fin adventstid!
Hilsen Linda :))

Brit. (lille meg) sa...

Det er mye fint å finne på julemesse. Misjonsambandet hadde julemesse her i bygda i november. Det er tradisjon. Kommende lørdag er det enda en julemesse et annet sted i bygda.
Flotte ting du viser her.
Ønsker deg en fin adventstid! :-)

Berit T sa...

Så koselig julemesse dere har. Men det må være fryktelig kaldt å være ute. Blir for lite bevegelse til å få holdt skikkelig varmen. Burde vært en vifteovn ved føttene for når en fryser der da fryser en over alt.
Heldig med været iallefall.
Flotte ting du har laget mye arbeid på hver enkelt ting.

Ha en fin adventstid.
Kortene er på vei til deg i morgon.

Stubbetufsa sa...

Folk her klager også over dårlig salg av varer på messer. Kanskje folk venter på lavere priser?
Jeg var ikke på messe i år. Men til neste år, kanskje!

Orlaug sa...

Åja, det må vere litt hustrig å stå ute og selje på denne tida.....ein må liksom stå nesten i ro iallfall.
Håpar de vart fornøgde med salget...alltid spennande.

Ruth sa...

Jeg skjønner jo at det må ha vært frkyktelig kaldt, men det ser så KOSELIG ut. Jeg ser du har ryene dien hengende der - de er så praktfulle, det syns nå jeg.

Håper dere får en fin uke videre.

Anonym sa...

Såååå koselig - uansett om det var kaldt! Er dette noe du har vært med på i mange år? Julemesser er veldig koselig å være på - har ikke vært på noen enda, men jeg håper det blir snart. Ha en fin onsdag, Sonja! Klem fra meg**

Bodil sa...

Så fin stand du hadde,og så mykje fint du har laga. Ha ei fin adventstid :)

annemariesquilt sa...

så flott bod dere hadde på julemessa. Jeg synes dere er tøffe jeg !!

charlotte sa...

Votter og lester er ganske væravhengig, tror jeg. Synd at dere ikke fikk solgt mer. Hvorfor salget er sårlig av og til, og godt en annen gang, slutter ikke å forundre meg. klarer ikke å se noe system i det.

Sologbolig sa...

Så koselig med julemesse. herbruker det å være første søndagen i desember, men i år ble det ikkje noe. Synd, syns nå eg, eg savna det. Ha fine førjulsdager.

Tonje sa...

Artig var det lell...