tirsdag 27. september 2011

Etter en lang sommer...

Med turer i alle retninger...... er jeg tilbake igjen. Nå er det klart for marked igjen og jeg har vevd og strikket noen nye ting. Markedet er på Bortelid på lørdag den 1.oktober.
Endelig fikk jeg prøvd dette mønsteret som har ligget på vent i mange år.
Garnet jeg har brukt har ventet enda lengere. Noe har ligget på loftet hos ei veninne i over 20år . Det er ullgarn fra Sjøllingstad uldvarefabrikk. Resten er opprekksgarn fra orientalske tepper. over 70år gammelt. Dette har jeg kjøpt i Damaskus.En genser med skjerf, tiltenkt meg selv. Etter å ha strikket det ,var jeg lei hele stasen. Prøver å selge det på marked. BILLIG
Et par løpere, vevd i bomullsstoff. Kan brukes som dette eller.........som dette.Her er det første veggteppet jeg vevde. Det ble bryllupspresang.Tennbrikettbokser med genser. Solgte alle jeg hadde i fjor, så nå har jeg ny koleksjon. Har selvfølgelig også mange matter for salg.
Kanskje sees vi på lørdag.


Sonja

7 kommentarer:

Ruth sa...

Jøye meg så mye lekkert. Det lyse teppet var virkelig praktfullt. Hadde det ikke vært så langt så kunne jeg godt tenkt meg en tur på det markedet.
Vet du, jeghar det sånn med større ting jeg strikker jeg også. Jeg vet ikke hvor mange gensere jeg har strikket oppigjennom årene og vært gørrleie av når de ble ferdige. Men familie og venner var jo glade for det da. :)

Håper markedet blir en stormende suksess.

Orlaug sa...

Spennande med marked. Eg skal på den fyrste messa midt i november, og treng visst tida, har ikkje so mykje ferdig endå.
Fine ting du har for salg, dei boksane var spesielle, god idè!

STEINKJERRINGA sa...

Jøss, så mye fint du har laget. Jeg kommer liksom ikke i siget. Jeg har antakelig så mye annet oppi hodet for tiden. Hva har du inni tennbrikkeboksene? De var kjempefine. Ser du har brukt senjalestmønsteret på en av dem.

Malys krok sa...

Du verden så mye fint du har laget! Du har sannelig ikke ligget på latsiden! Fantastisk flotte mønster og farger! dette KAN du! Lykke til med salget! -Margit-

annemariesquilt sa...

Heia..
Ja jeg håper vi sees !!
Jeg vil gjerne kjøpe en genser til tennbrikkettene... En reinsdyr eller selbu stjerner ;-)) De er jo bare så søte...

Bodil sa...

Lukke til på marked med alt det flotte du har laga :)

Anne-Berit sa...

Du er bare så flink.Nydelige arbeider alt sammen.Den genseren og skjerfet var jo bare så lekker.Masse lykke til på markedet,blir nok ingen problemer å få solgt dine vakre ting:)