onsdag 12. desember 2012

121212

 Nå er det meste av det som skal være ferdig til jul, unnagjort. Kjøttrullene ligger i salt. Skal koke dem i neste uke.
 Vevstua har endelig fått ny dør. Jeg har allerede vevd flere matter og noen løpere.
 Julebaksten er ferdig. Det ble 7 sorter i år også. I dag den 12.12.12 kl. 12.12 holdt jeg på med lefsebaking på steikepanna. De småe ble veldig gode. Hvordan de store smaker gjenstår å se. Jeg fant ut at kjevling  ikke akkurat  er min "greie". Det ble bare 4 av de store lefsene,
 så havnet resten av deigen i bøtta.
Disse med smør og brunost.....Yesss.
Kos dere med julsbaksten.

5 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Er det hardsangerlefse? Nam, nam... det pleide vi å lage før i tida. Godt med smør og sukker på.

Turid sa...

Så flink du er!
Jeg er ikke helt i rute, da det ble noen ekstra dager med Morten og et par dager i sengen. Men satser på at vi tar det inn igjen.

Kos deg!
Klem fra Turid;)

Orlaug sa...

Du er verkeleg i rute........flink,du!
Eg har framleis "store>"planer, så får det vise seg om eg kjem i mål med alt, eller må redusere
litt

veveke sa...

Jeg starter julebaksten i dag med deig til smultringer og seigmannmasse står til kjøling.
Liten familie som spiser mindre og mindre av tradisjonell julebakst og julepålegg.
MEN, når jeg besøker noen med hjemmelaga rull, sylte og ikke minst lefser, da er smakslysten stor!
Virkelig bra at noen holder tradisjoner i hevd!

Unknown sa...

As stated by Stanford Medical, It's really the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 19 kilos lighter than we do.

(Just so you know, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

CLICK on this link to determine if this short quiz can help you decipher your real weight loss potential