tirsdag 17. juni 2008

Nytt fra Karusellen.

Her i Karusellen bar og vevstue kan man gå rundt og rundt og se på alt som er kjekt å ha eller sitte så lenge i baren at det går rundt av seg selv.

Dette med matter i ruter er ikke så enkelt.
En må ha så utrolig mye filler av samme farve. Så det er fillene som bestemmer hvilke farver det skal bli.
Det "baller"på seg.

7 kommentarer:

sipusa sa...

Ja, veving er flott, jeg husker min mor hadde en kjempestor vev når jeg var riktig lita, men da vi flyttet måtte hun selge den!

Men det er det at den må tres som hindrer meg fra å prøve meg....

Ruth sa...

Jeg har så lyst til å lære å veve. Jeg har en sånn bitteliten vev og søsteren min har tredd den for meg, men jeg kommer ikke i gang. Ikke greier jeg å finne noen vevekurs rundt her heller. Jeg har nok ikke plass til en større vev, men det hadde vært så morsomt å i hvertfall få til noe på den lille jeg har.

Det grå og hvite var lekkert sammen. Det syns jeg virkelig.

sol&bolig sa...

Stilig fillerye, fine fargar og fint mønster. Dette minna meg på at eg har ein vev ståande på loftet ( i tusen deler!!).Brukte den masse ei stund og har mange filleryer som eg har vevd, men så krevde barna større plass og så måtte veven vike. Men no er vi jo aleine, så kanskje eg ska ta den fram igjen. Viss eg får til å montera den då! Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Klart du kan linka meg. Ha ein fin kveld!

Tonje sa...

Ja, man kan ha det riktig så gøy i karusellen bar... og så hvis det går for mye rundt, kan man jo bare dra ut sovesofaen... luuurt!

Tonje sa...

Hei... glømte jo å si at den rutetmatta så flott ut!

Lindas Hus.. sa...

Hei Sonja!Flott vev,fillerya ser kjempefin ut.Herlig bar hos dere.
Her blir det travel helg med musikk
festival hele helgen.Kanskje du hører noen toner om du tar deg en tur til byen.God helg. Linda:))

Farmors sa...

Så rart at det ikke finnes andre vevere på nettet... Lokale husflidsforeninger pleier i hverfall å holde kurs, så der treffer du sikkert noen ! Det er over 10 år siden jeg broderte bunad, og den var til meg selv, det er en Vestagder bunad, Skjevesland heter den. Siden du er fra Kr.sand, så kjenner du sikkert til de forskjellige. Min far kommer fra Kr.sand, derfor falt valget på den. Men jeg må innrømme at jeg har "juksa" litt, og sydd liv og stakk sammen. Har sort brokade i "vesten", så da ble den mer som en hel bunad. Skal jeg brodere flere, så må det bli til barnebarna, har ett, og to i vente.