torsdag 19. mars 2009

HVEM ER VI.....HVOR ER VI ?

Hei hvor er dere alle sammen. Tenk at det finnes 300.000 av oss . I 2005 var det 30.000 bloggere i norge og på bare 3 år har tallet tidoblet seg. For i 2008 var tallet steget til 300.000 .I Norge er det 3000 bloggere som registrerer seg hver dag , og det publiseres 30.000 blogginnlegg hver dag . (ifg. Thomas Moen . Fædrelandsvennen 17.mars 2009 )

Kanskje dette er grunnen , man vil kommunisere på et høyere nivå .
Hvem er vi ??? Kanskje en hverdagsblogger med eksponeringsbehov ? Eller den personlige blogger som skriver dagbok på nett ? Eller går vi med en liten politiker i maven og ønsker å kapre velgere ? Eller kanskje vi ønsker å vise fram noe vi har laget eller har lyst til å selge ?Hvem vet ..... Kanskje det ikke finnes en bestemt grunn .


Over til :
Litt forandring i heimen . Her er det lille rommet som du kan sitte i egene tanker helt til en annen på døren banker.
Eller sagt på en annen måte . Her kan man "nyte" utsikten fra ut-eller innsiden . Det lyse en ser midt i bildt er veien som går forbi huset . Vinduet er en-lags glass , iskaldt om vinteren .

Sånn...nå er det hel vegg med et vettugt vindu . Nå gjenstår bare litt tapet og maling .

Det samme er det i gangen . Fra utsiden her kan man se tvers gjennom huset . Dessuten er det smekklås i døra . Gjett om jeg har låst meg ute på min tur til postkassen ????

STILIG !!!:)

Sett fra utsiden . FØR .

NÅ .
Bare et par strøk med malerkosten så blir det bra .

12 kommentarer:

Tonje sa...

Ojojojojojjj.... det ble superlekkert med den nye veggen. Håper det blir litt varmere på do også...

Morsomt at det sto i avisen om blogging... skjønner jo at det er mer populært enn jeg trodde...

Randi sa...

Så flott det ble! Forandring fryder! Artig å lese om oss bloggere - det har nok eksplodert de siste årene, ja! Find ag fortsatt til deg! Klem fra Randi**

Lille meg sa...

Tenk at det er SÅ mange bloggere!
Det er ganske utrolig å tenke på at det som kommer på våre blogger kan leses av folk fra omtrent hele verden! Ja, om ikke leses, så iallfall sees.Litt skremmende også!
Men det er kjempeartig. Jeg koser meg med dette, o har fått mange nye venner......
Så flott det ble hos deg! Den nye veggen ble stilig! Du er flink!
Håper duu får ei god kommende helg!

Trollkåno sa...

Her var det verkeleg forandringar, ja...so fint det vart.
Ang, blogging; har faktisk lurt på det....kvifor i alle dager driv eg med dette? Det tek tid...som eg kanskje kunne brukt til noko vetig.
Men det gjev meg so uendeleg mykje, vert (på ein måte) kjend med masse hyggelege menneskje, vert utruleg inspirert til å prøve både eitt og hitt.
Trur ikkje eg kjem til å slutte med det fyrste, nei....
Ha ei super helg!

Lindas Hus.. sa...

Hei Sonja!Der ble det forandringer.
Flott ble det.Lykke til med malerkost og tapetrull.
god helg!Hilsen Linda :))

Anni sa...

Ja hvorfor blogger vi, det har jeg tit tænkt på, og også tænkt på at holde op, men den computer er som en magnet, må bare se hvad der sker på de forskellige blogge, hyggeligt med blogging, og dejligt med hilsner fra rundt omkring, håber du må få en god weekend.

Anonym sa...

Grattis med ny vegg! :)
Er alltid godt med forandringer. Kjenner jeg savner litt å pusse opp, jeg... Begynner jo å bli noen måneder siden sist, hehehe ;)
Mon tro om det er avhengighetsskapende?

Anonym sa...

Så fint det ble! Et helt nytt hus!:)

Tofo sa...

Elsker sånne før og etter bilder!Og jammen var det store forandringer her. Det ble virkelig flott, og mye mere praktisk med det lille vinduet på doen;) Kjempe:)

sol sa...

300 000 bloggere - ikke rart at jeg stadig ender opp på nye blogger når jeg tar en tur i bloglandia :)

Annepålandet sa...

Flott oppusing - det gjorde susen!

Vet du, jeg leste nettopp i Aftenposten (mandag?) om en amerikansk musikkblogger som hadde ti millioner lesere HVER DAG!! Er det mulig?
Ha en fin uke!

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室