onsdag 3. juni 2009

PINSE

Nå har vi hatt 4 fantastiske dager på hytta. Det var full sommer . Solbrente kropper , mange hyggelige naboer og venner stakk innom . Litt nyttig ble gjort som oljing av trerassen. Vi hjalp også naboen med å felle noen trær . Disse naboene har vi kjent siden vi alle bodde i Stavern i 1974. Etter det har vi vært naboer på Andenes fra -75 til -79 og nå også på hytta .
Pussig hvordan tilfeldighetene kan råde .
Når sant skal sies så var jeg ikke oppe av godstolen på verandaen deres under trefellinga . Vi jentene snakket bare håndarbeider og sånt....

Det endte med at jeg fikk denne flotte håndquilta duken . Min veninne har sydd den selv for noen år siden . Nå passet den ikke inn hos henne lengre . GJETT OM JEG BLE GLAD . Tenk at jeg fikk den sånn helt uten grunn .

15 kommentarer:

Trollkåno sa...

Ser ut til at de hadde same nydelege vèret i pinsa som her vest.
Og du hendelse for ein flott duk.....kjekt med presangar sånn heilt uventa!!

Annemariesquilt sa...

Heia var det ikke nyderlig der oppe. Vi fikk tid til å ta en tur fra fredag til Lørdag og det var bare helt fantastisk. Mannen min måtte videre på jobb søndag så vi reiste ned sent lørdag.
Helt stille på verandaen ikke et vinpust nesten. Vi håper på en liten tur til helga også..

Annemariesquilt sa...

Glemte å si at duken din , som du har fått, var bare helt nyderlig.

Brit sa...

Så artig å få gaver uten at det er noen grunn for det! Og den duken var virkelig flott! Herlig å få noe sånt!
Vi har også hatt nydelig vær i pinsa, men nå er det kjølig. Regn og sol om hverandre i dag, og for litt siden haglet det her....
Ha en god dag!:-)

Som dagene går sa...

Så flott en duk du fikk. Det var koselig. Syns det vevde bildet på sidefeltet er helt fantastisk fint. Morsomt å kunne lage slike fine ting.

sologbolig sa...

Deilig med slike fine dager. Nydelig quilta duk du har fått deg. Ja, du har rett rya under stolane mine er heimevevd. Eg vevde ein del ryer for noen år siden .... hadde klipt opp ein haug med vevefiller. Ha ein fin dag.

Mormor sa...

For en flott duk du du har fått. Jeg måtte nesten smile litt da jeg så at dere hadde hjulpet naboen og felle trær. Synd Burre Bever ikke kunne ta seg av naboens trær også.

Anne-Berit sa...

Så det var hos dere finværet var,hehe.Her har vi hatt bare kaldvær i det siste,men det må vel en gang snu.
Det var en flott duk du fikk av din venninne.
Tenkte å linke deg,håper det er i orden.Takk for koselige kommentarer hos meg.
Ha det bra!

Turid sa...

Høres ut som ei fortreffelig pinse helg hos dere- både godt vær , gode naboer og venner- kan en bedre ha det når en skal kose seg?
Så heldig du var som fikk så flott en duk, venninna di setter nok pris på deg:
Ha ei flott juni uke!

Gudveig HN sa...

Så flott duk du har fått! Godt å ha slike gode venner :-)))

Frida,s side sa...

vakker duk , hun vi kjøpte huset av drev med det der i stor stil , og du lager flotte ryer . Jeg er en slow strikker blitt , så slow at det ender med at jeg hekler sjal i kjærlighets masker i stedet . De blir jeg ferdig med..nydlige bilder , jeg fikk camera til jul , jeg tror nemlig at jeg får trim av å ta bilder , hagen er jo på 2 mål..hjernen får nok mer trim av å skjønne hvordan jeg skal zome camerea ...flott koslig blogg...klem Frida

Marie sa...

Ser at du har hatt ein fin pinse :)

Nydeleg duk du fekk :)

Ha ein fin fredag og god helg :)

Tonje sa...

Det var jo en flott duk. Gleder meg å se den på ordentlig... og å se bildene av de andre tingene hun har lagd... Vi snakkes.

mimouna sa...

Kjekt med gode hyttenaboer. Og duken du fikk var nydelig, der var du heldig.

Ha en fin helg!

Sølvi's blog sa...

Lucky you. Ser du har bodd på Andenes, det har jeg også, men nesten ti år etter deg.