tirsdag 27. april 2010

Stilig og stilig fru Sonja....

For å si det sånn, så har jeg sett stiligere matter i veven min tidligere. Denne gangen sliter jeg med å finne nok mørke stoffer til ei bestilling jeg har. Den skulle være MØRK, helst rød eller blå. Her har jeg i alle fall fått inn både mørk og rød og blå. Det ser forferdelig rotete ut, men det er et slags system i rotet (får jeg håpe).
Tenkte de skulle få muligheten til å velge mellom flere "modeller" Så jeg fant noen lange brukte gardiner, to hadde jeg fått fra noen kjekke venner og to fant jeg på bruktbutikken. Men det er ikke nok til ei matte på 0,90 x 2,20
Så da var det til å farge noen gamle lakener. De ble sort. Huff.......rotete igjen. Håper de ser bedre ut når jeg får dem ut av veven.
Det er jo kjempegøy å veve ;) Bare resultatet.......

Så, så Sonja ...ikke så negativ nå. Se heller på den flotte kaligrafien som henger ved siden av veven. Her står det Sonja og Øystein på arabisk.
Dette ble laget til meg av en som demonstrerte hvordan de ofte skriver på arabisk. Jeg kan skrive litt på arabisk, men det er mer sånne hverdagsbokstaver. Kaligrafiutgaven er ikke så enkel å lære.
Men stilig.....

11 kommentarer:

Berit sa...

Det må være vanskelig å se dette for seg når en sitter med mange nøster og også å vite at en har nok. Jeg syntes det ble fine jeg, og de som skal ha de blir helt sikkert fornøyde.
Jeg har en venninne som vever og det er de mest fantastiske ting hun tryller frem. Dette er en av tingene jeg ikke har prøvd meg på, og tror også at andre skal få holde på med det.
Det var et flott kunstverk av navnene deres, utrolig fint!
Ha en fin dag.

Tofo sa...

Det ser så gøy ut å veve! Har alltid hatt lyst til det:)
Gikk på kurs i billedvev i min ungdom, men det ble for "putlete" for meg:-)
Morsomt med det bildet av navnene deres:)

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig matte.Nydelige farger.Er så fint med vevde matter.Har liggende 8 meter mattrenning på stabburet.Men ser ikke ut som om vevstolen blir satt opp.Får se senere om jeg får ånna over meg å sette opp.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Stubbetufsa sa...

Godt å høre at du også snakker med deg sjøl!
Men mattene dine blir flotte når de kommer på golvet, det kan jeg se!
Klem!

Trollkåno sa...

Syns mattene dine ser flotte ut, eg.........du er ikkje vel kritisk no?
Sikkert ikkje alltid lett å få tak i "råstoff" som passar........

Birgitta sa...

Jag tror att båda mattorna kommer att bli fina på golvet. Det brukar bli helt annorlunda när de är monterade och man kan lägga ut dem. Ska bli roligt att höra vilken kunden väljer.
Ha det gott.
Kram Birgitta

sologbolig sa...

Kjempestilig kaligrafi. Synest matta ser fin ut eg, deter ikkje så lett med matter siden man bare ser deler av den og ikkje veit om man har nok filler heller. Ha ein fin dag.

Linda sa...

Pleier det ikke bli bra til slutt da?Men,det er jo mest morro når en er fornøyd fra starten.
Lykke til!!!
Flott Caligrafi....
Ha en fin kveld!

Tonje sa...

Huff, på bildene ser det fryktelig rotete ut... men mattene ser jo som regel mye bedre ut når man får dem på gulvet. Du har nok litt for mye press på deg nå, kjære mor. Føler jo selv at f.eks kort jeg lager på bestilling ikke blir like fine (i mine øyne) som når jeg bare lager på måfå... tenker for mye da... og så er man så redd for at mottageren ikke skal bli helt fornøyd og da blir man mer bekymret enn man egentlig trenger å bli.

Sitter egentlig og skal skrive vurderinger av elevene mine til foreldresamtaler i morgen, men det er så vanskelig... må ta meg noen små bloggtittepauser da...

Malys krok sa...

Ja kjempestilig! Virkelig flott! Og det er jeg sikker på at mattene også blir! Litt av en jobb du har! Med farging, klipping, veving og det hele! Jeg er sikker på at de faller i smak hos mottakeren! -Margit-

strikkinnom sa...

Synes begge mattene ble fine. Det kan ikke være lett å finne farger og ikke minst beregne at du har nok filler, synes du er kjempeflink.