onsdag 15. juni 2011

Bruktfunn

Noen ganger er jeg heldig og finner akkurat det jeg er på jakt etter på bruktbutikken. Dette åkledet sto ikke øverst på ønskelista, men det gjorde de smijernsbeslagene som var sydd fast til det. Åkledet er nå i søpla....

... og beslagene ligger på veven. Jeg har vevd noen veggtepper som skal monteres på disse.Nå er det snart ferie og bobilen skal bringe oss nedover i Europa. Forteltet manglet gardiner, så disse ble med hjem fra brukten.... fargene passet perfekt. Gardinene er fabrikksydd og helt fine. Jeg betalte 15kr pr stk. Kjøpte likegodt 8 lengder. Gardinstenger fant jeg også. De var helt nye, ikke pakket ut av plasten. 12kr pr stk.


Her er gardinene kommet på plass i bilen. Handymannen min har laget skinner og kasser i bagasjerommet.Den smale lange kassen er til teltstenger.Den store kassen er til forteltet, den kan skyves frem og tilbake. Ryddig og fint. Etterhvert kommer forteltet, grillen, bord og stoler også inni her. Snart klar for ferie.

8 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Det var litt av et varp med de gardinene.Blir koselig i forteltet med så fine gardiner.Og beslagene var jo også veldig fine.Håper dere får en flott ferietur,står snart på farta her også.Gleder meg til det:)

Turid sa...

Ønsker dere en god ferie med nye flotte gardiner!

Ruth sa...

Jeg syns nå åklet var fint også jeg da - og gardinene var knallfine. Jeg er litt misunnelig på dere som har sånn bil - så herlig og bare sette seg inn og kjøre avsted.

Håper vi får referater.

Turid sa...

Flotte gardiner og beslag;)
Genial han handymannen din:)

Ønsker dere en kjempefin tur og ferie! Drømmer om bobil....:)

Klem;)

Anonym sa...

Hei igjen, Sonja! Takk for trivelig hilsen på min blogg! Høres trivelig ut med familieferie :) Vi skal ha en slik til neste år, da skal vi til USA sammen med mamma og pappa + brødrene mine. Takk for tipset ang. hvitløken! Det skal jeg prøve ut også ;) God helg, klem fra meg!

Marie sa...

Gardinene var nydelige :)
Du har verkeleg vore heldig her!

God helg :)

Stubbetufsa sa...

Flotte bruktfunn!
Og nydelige farger på den matta du har på bloggtoppen din!

Birgitta sa...

Hoppas du får många trevliga turer med husbilen i sommar.
Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Kram Birgitta