tirsdag 8. september 2009

ANSIKTSLØFTNING PÅ KJØKKENET

Det er rart hvordan det ene drar det andre med seg. Vi skulle bygge om og pusse opp i hybelleiligheta. Men kjøkkenet vårt er jo litt gammeldags og rart. Se på alle de ut og inn skapene og listene. Kjøpte huset for nesten 5 år siden. Da var det så mye som skulle fikses på at på kjøkkenet ble det bare ny parkett og maling på veggene. Men nå kom jeg på at vi kunne ta den gamle benkeplata ned på hybelen, så kunne vi få ny oppe.

Da er det at det ene drar det andre med seg. Den gamle komfyren kunne jo også plaseres i kjelleren......

Her er hva vi rakk i går, nesten ferdig på den ene siden. Må jo være forsiktig når det skal skjæres hull for oppvaskkummen. En får jo bare ett forsøk.Klar for ny innsats i dag. Den stygge avtrekksvifta er revet, topplista er fjernet og lyslista på skapene skal males. Har akkurat begynt på det arbeidet. Så nå er det kopper og kar, malingsbokser og nymalte lister, benkeplater, nye og gamle vifter og komfyrer strødd utover stua også. Salig rot med andre ord. Tenker jeg tar en litt lang pause nå . Kanskje kommer den gode feen og rydder litt for meg.

13 kommentarer:

Sologbolig sa...

Det her blir jo kjempefint. Eg har jo nettopp malt furukjøkkenet mitt kvitt og er kjempefornøyd med resultatet. Det er så kjekt etterpå når ein har fått til noe nytt. Ha ein fin kveld.

Stubbetufsa sa...

Det var lurt å ta det gamle til hybelleiligheta, for dere må jo ha nytt, og da er det selvsagt at det er dere som skal ha det!
Gratulerer, snart!

annemariesquilt sa...

Oi oi oi for en jobb jeg er imponert og gleder meg til å se resultatet..
Ifølge mannen min er det meldt knall vær på Bortelid neste uke ;-))

Turid sa...

Gratulerer -dette ble da lekkert!

Turid sa...

Så spennende. Dette blir flott!
Det er så gøy med oppussing!
God natt!

Tonje sa...

Men fy av meg så rotete dere har det!!! ;)

Dette blir nok kjempefint når det blir ferdig. Gleder meg til å se bilder av rotet i hybelleiligheten...

STEINKJERRINGA sa...

Gratulerer med nytt kjøkken! Det er nokså forskjellig fra mitt, og det er også nytt. Mitt kjøkken er også hvitt, men benkeplaten er svart med grå "derter" i. Jeg er SÅ fornøyd. Han derre mannen din må være skikkelig handy.
Takk for koselige kommentarer på bloggen min. Jeg er fortsatt så sint at jeg nesten ikke klarer å snakke om det. Jeg har bodd 37 år i by og er vant til aktiviteter og fasciliteter av mange slag. Her var jeg med å starte dette trivelige tilbudet, og så har den innsatsen vi har gjort, null verdi! Har ikke fått alle i tale enda, men hva nytter det?

sipusa sa...

Hehe, ja man blir lett inspirert! Blir interessant å se hvordan sluttresultatet blir:-D Lykke til!

Anonym sa...

Dette kommer til å bli så fint! Gleder meg til å se ferdig resultat. Det er noe med det, når man først begynner med noe...så spiser det fort på seg:) Ha en fin onsdag!

Malys krok sa...

Tusen takk for koselig hilsen. Ser her at dere har storprosjekt på gang i huset. Når en holder på med slikt blir det jo en del rot omkring en, men Å SÅ DEILIG etterpå! Ser ut til at dette blir flott! Ja det er sant at det ene drar det andre med, men når en først er i gang er det like greit... Vi skal snart legge nytt gulv i stua, og samtidig male taket. Blir nok rot her og da. Ha det godt. Hilsen Margit.

Jorids BestemorBlogg. sa...

Kjempefint og lyst kjøkken dere har, koselig og pusse opp om høsten og begynne og syssle litt innomhus igjen!!
Ønsker deg en fortsatt fin kveld jeg Sonja!!

Birgitta sa...

Det blev ju riktigt läckert. Fint kök du har.
Kram Birgitta

Stubbetufsa sa...

Hei igjen, Sonja!
Jeg vil be deg å se på mitt innlegg om et kupp (tror jeg) jeg gjorde på vevtilbehør. Det er et par, tre innlegg nede på sida mi, vil du?