tirsdag 6. oktober 2009

Besøk av barnebarna i høstferien

Koselig å ha besøk av Tonje, Maja og Susie i høstferien. Her har vi bakt boller og er godt i gang med eplekaka. 2 gode hjelpere på kjøkkenbenken.


Susie legger på eplene.


Frøken Pollen slikket bollen, heter det i regla. Og så er det jo sååååå.. godt.


I helga ble det hyttetur og den første snøen kom.En liten fisketur i vind og blåst ble det også tid til. Maja fikk en stor ørret.
I dag 6.oktober fyller hun 7 år. GRATULERER MED DAGEN MAJA. Du var kjempeflink til å fiske.Matterullen baller på seg og fillehaugen har krympet til det ugjenkjennelige. Nå er det bare 10 travle dager igjen til jeg skal på marked. Jeg klipper og vever så fort jeg kan.
Blogging blir det dårlig tid til nå. TUSEN TAKK til alle dere som har lagt inn kommentar hos meg. Jeg får snart bedre tid til å skrive tilbake. Nå er jeg bare innom og kikker hos dere som snarest innimellom vevinga. GOD UKE TIL DERE ALLE.

15 kommentarer:

Orlaug sa...

So koseleg med besøk...og baking.
Flittig er du......og riktig lukke til på marked!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Koselig med små hjelpere og gratulerer med med dagen til storesøster.
Du er flink og flittig Sonja og matteene dine er veldig fin og fargeglad,håper du gjør det godt på marked og koser deg,LYKKE TIL!!!

Mormor sa...

Så heldig du er som har hatt besøk av barnebarna. Mine bor dessverre for langt unna. Du er trolig flittig, og mattene dine er bare alle tiders. Lykke til på markedet.

Turid sa...

Flott høstferie reportasje fra deg.
Såååå koselig med barnebarn på besøk,ivrige baakere- morsomt å se at de fryder seg over den første sneen.
Stå på og lykke til med vevinga!

Turid sa...

Så koselig besøk du har hatt! Det er jo så kjekt med gode kjøkkenhjelpere! Og gjett om de koser seg også.
Brrr.. det så litt kaldt ut med snøen... Men får håpe dette var på fjellet... Lenge til den kommer her ;-)
Gratulerer med dagen til Maya som fyller 7 år! Flott jente og flink å fiske er hun også!
Lykke til på markedet!

Ha en flott dag!

Birgitta sa...

Oj vad mattor du vävt. Det kommer väl bild på dem snart.
Trevligt med småtöser på besök.
Kramar till dej.
Birgitta

Bodil sa...

Ser de kosar dykk! Lukke til på markedet :)

Strikkebesta sa...

Koselege glimt frå barnebarnbesøk, det er ekstra kjekt å få gjere noko saman:) Du imponerer med effektivitetene ved vevstolen! Eg kan ikkje veve sjølv, men tvillingsystra til mora mi har vore ivrig med teppeveving i manga, mange år, så eg veit litt om at også denne kunsten er tidkrevjande. Ønskjer deg lukke til på marknad; håper mange veit å setje pris på golvteppa dine!

Farmors sa...

Takk for hyggelig hilsen!
Da kan jeg jo innrømme at jeg også tar bilde av skrivefeil! Det kommer kanskje v at jeg er i skiltbransjen selv!? God helg, og lykke til på marked! Får mer og mer lyst til å sette opp veven min, må nok rydde plass...

Brit. (lille meg) sa...

Takk for hyggelig hilsen til meg!
Jeg er ikke så aktiv på bloggen for tiden, og vet ikke hvordan det blir med den i framtida.. Har blitt hekta på Facebook, og tilbringer mye tid der......
Men jeg er takknemlig for mine venner her. Ønsker deg ei god helg!:-)

Turid sa...

Hørtes koselig ut å sitte ute mens det ble varmt inne!
Vi gjorde det forresten ene gangen vi kom ut... Satte på ovner og gikk en tur. Så føltes det varmt og godt inne når vi kom tilbake;-)

Riktig god helg!

Malys krok sa...

Så koselig å få besøk av to flotte jenter! Og så godt å få god hjelp til bakingen! Dette blir nok gode minner for dem senere. Og FOR en flitt fisk Maja hsdde fått! Vår første hund het også Maja. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til meg midt i travelheten.
-Margit-

Merethe sa...

Ja er det ikke kos når barnebarna kommer på besøk. :) Du er en skikkelig travel dame forstår jeg. Lykke til med vevingen. :) God helg til deg og dine.

Tonje sa...

Heisann... takk for besøket i helga. Det var koselig å ha dere her. Fine bilder av jentene... har jo ikke hatt tid å besøke så mange blogger denne uken...

pepperkverna sa...

Så koselig det så ut! Hege