tirsdag 20. oktober 2009

Marked

Min lille mattebod klar for årets marked på Bortelid. Det meste av det som ligger på bordet er det Tonje som har laget. Matter og løpere er det jeg som står for.

Det var strålende vær og masse folk. Det ble et lite marked så det var flere utstillere som klaget på salget. Hos meg kunne det også vært bedre. Men det var en meget hyggelig dag og litt fortjeneste ble det også. Jeg fikk flere invitasjoner til forskjellige julemarkeder så nå er jeg i gang igjen med å veve. Har meldt meg på et julemarked.

Avslutning med fyrverkeri, og dans i et stort telt på markedsplassen.Tusen takk til alle som ønsket meg lykke til . Det var kjempekoselig.
Klem fra Sonja.

11 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Visst är det roligt att åka ut på försäljningar och får man dessutom sälja bra är det extra roligt. Jag ska bara vara med på en julmarknad i år och den är om 4 veckor.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Turid sa...

Dette så veldig kjekt ut! Du og Tonje har jammen vært flinke!

Herlig avsluttning på markedet da, med dans og fyrverkeri;-)

annemariesquilt sa...

Heia dette så jo veldig koselig ut.. Jeg tenkte på deg og Bortelid hele lørdagen, jeg hadde jo så lyst til å være der!!!

Sologbolig sa...

Her var det mye fint. Og så kjekt at du er blitt invitert til fleire julemarkeder. Ha ein fin kveld.

Ruth sa...

Det ser så koselig ut med sånt marked. Det er sikkert slitsomt å stå der en hel dag, men du verden så mye flott dere hadde utstilt. Synd at salget ikke ble av de beste, men det tar seg kanskje opp til jul?

Tusen takk for titten.

Turid sa...

Morsomt med marked, selv når en ikke får solgt så mye....bare det å delta -kjenne på stemninga.
Grunnen til at du ikke fikk solgt så mye er kanskje at det er litt for tidlig for julehandel for noen iallefall- det blir nok fart på markedet når du kommer på julemarked.
Flotte varer hadde du IALLEFALL!

Orlaug sa...

Slik er det...ikkje alltid salget er so stort.....jammen kjekt at du skal på julemarked, då......
Masse fint på standen dekans.

Malys krok sa...

Ser artig ut dette med marked. Så fint at du fikk tilbud om julemarked også. Blir nok solgt en del der. Ser iallefall ut til at dere begge har laget flotte ting! -Margit-

Tonje sa...

Synd du ikke hadde mere salg, men det betyr jo at du ikke trenger å lage så mange flere matter før julemarkedet.... Ha en fin kveld.

charlotte sa...

Synd at du ikke fikk solgt mer, men jeg syns slikt er bestandig så vanskelig å vite på forhånd. Boden deres var kjempefin, og så flott at dere hadde det koselig. På julemarkeder sitter ofte pengene litt løsere. Har meldt meg på fire, og er rimelig stressa nå.

Anonym sa...

Det ser så koselig ut med marked! :)
Hadee hatt lyst til å være der ja..:)

En annen ting, jeg har åpnet opp bloggen min igjen! Hurra!

http://th-lillehjornet.blogspot.com/