mandag 15. mars 2010

Pay it forward TREKNING

I dag fikk jeg endelig litt tid til å veve. Denne grå matta ble ferdig og jeg fikk klippet ned og knyttet. Den er nå for salg. Den lille blå under her, er ei bestilling fra ei veninne. Den skal på et av soverommene på hytta deres. Hun var så grei at hun ryddet vekk alt det gamle sengetøyet hun hadde på hytta. Det ble to fulle søppelsekker til meg. HURRA for alle gode venner som har skjønt at jeg stadig trenger påfyll i vevgarderoben min.


Så var det ut på "jakt". Jeg har bestilling på ei matte som skal være blå og sort. Det er ikke alltid jeg har nok filler av de farvene som blir bestilt. Men det finnes heldigvis bruktbutikker. I dag var jeg heldig og fant lange sorte skjørt og bukser i størrelse XXL Et ubrukt stoff på over 4 meter og to fag med rutete gardiner. Disse så også helt nye ut. Tilsammen betalte jeg 140.-kr. KUPP!!
Det sorte har vært en tur i vaskemaskinen, derfor ligger det i ei bøtte.
Det var 3 skjørt og 2 bukser.
Nå er det bare å renne veven så kan jeg begynne.
Så var det PAY IT FORWARD trekningen. Det var akkurat 3 som ville være med på leken, så da blir det pakke til alle 3. Hva det blir å finne i pakkene og nårtid de blir å finne i postkassen gjenstår å se. Dere må sende meg adressen deres så kommer de en dag om ikke alt for lenge.
Det blir pakke til
ODDBJØRG
reSIRIkulert
Turid
Takk for at dere deltok.
Sonja

14 kommentarer:

charlotte sa...

Det var nydelige matter, likte den grå spesielt godt. Det er ikke bestandig så lett å finne filler i de fargene man tranger, posesalg på loppemarked kan også være lønnsomt.

Brit. (lille meg) sa...

Må si som Charlotte: Det var nydelige matter! Du er flink til å veve, lager mange vakre ting!
Heldige de som vant "pay it forward" hos deg. Det blir sikkert spennende gaver.
Ha ei flott uke!:-)

Turid sa...

Hei på deg- har maila adr til deg- var innom bloggen din , kunne ikke tro at æ hadde vunnet Igjen....det er jo mange Turid, så æ måtte sjekke skikkelig på Pay it forward innlegget og kommentarene .....ja, ja to ganger hadde æ t.o.m. kommentert-synes fortsatt det er rart at ikke flere var med.

Malys krok sa...

Mattene dine er så flotte, så jevne og fine, det der kan du virkelig!Den grå passer til de fleste farger. Den lille hadde herlige farger! du er flink, som vever så mye! Ha det godt!
-Margit-

Birgitta sa...

Riktigt roligt att du visar dina mattor, som du vävt och de är riktigt fina. Jag brukar köpa färdigskurna mattrasor. Ikväll har jag varit inne och kollat på en hemsida i Norge, Kjerringtorget. Har du varit där någon gång? Skulle vara roligt att besöka den mässan, som är i augusti.
Önskar dej en fina vecka.
Kram Birgitta

Turid sa...

Du lager så mye fint Sonja!

Liker din form for "jakt" :-)

Ruth sa...

Herlige matter. Du er virkelig dyktig syns jeg. Den grå ble jo rett og slett elegant. :)

Ha en riktig fin uke videre.

reSIRIkulert sa...

Så flott å kunne veva noko fint ut av avlagde 'filler' ;o)

Sologbolig sa...

Kjempefine matter i flotte farger. Kassene mine har stått på hytta så lenge eg kan huske og nå har eg overtatt hytta med kassar og alt. Heldige meg ! ha ein fortsatt fin dag.

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine matter.Lykke til med salget.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil...♥♥

Anne-Berit sa...

Skulle ønske jeg kunne veve,du er kjempeflink.Jeg blir aldri lei av å se på "bilde mot verden"som du har i sidefeltet på bloggen din,det er aldeles nydelig.Og mattene du vever,er så fine.Skulle jo ha nådd deg med alt gammelt sengetøy og gardinene som jeg kasta for ikke så lenge siden,så hadde det blitt nyttet til noe istedet for å havne på fyllinga.
Fin fredag til deg:)

Marie sa...

Så flotte matter du strikkar :)
Filler må ein ha når ein skal veve, eg har deg i tankane :) Du må gje eit hint om du skulle ha vegen forbi her eingong :)

God helg :)

Tonje sa...

Enda flere flotte matter. Og enda flere filler å klippe. Det er godt du har noe å holde på med... ;) Ha en fin kveld!

Malys krok sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! Trivelig å høre fra en utflyttet Harstadværing! -Margit-