onsdag 10. mars 2010

STRIKKE-periode

Nå har jeg bedrevet litt strikking til en forandring. Vår sønn hadde akkurat gebursdag og da kom jeg på at bunadstrømpene hans var utslitt. Pytt sann, tenkte jeg. Det er jo fort gjort å strikke et par nye, fin presang. Fort og fort..... det var ikke så fort heller. Jeg greide å strikke den ene leggen uten fletter. Så var det bare å rekke opp igjen. Ergelig.... de ble ikke ferdige til gebursdagen. Men nå er de ferdige og passelige ble de også. Her er det mine bein som prøver dem.Forfengelig har jeg også blitt. To par tovede votter har jeg fra før, men de sto ikke i stil med skiantrekket. Så nå har jeg strikket meg nye. Det gjenstår bare to turer i vaskemaskinen på 60 grader. Klar for påskeutfart....


Minner om min pay it forward. Dette garnet skal bli til noe som blir å finne i pakkene fra meg.


10 kommentarer:

Tonje sa...

Ja, se der... bunadstrømpene BLE ferdige! Og fine ser det jo ut til at de ble også. PIF-strikketøyet ser spennende ut. Blir artig å se hva det er du har funnet på.

Ruth sa...

De var nydelige de strømpene, men at du trodde de var raske å strikke? Så masse mønster og så lange - jeg ville ha brukt en evighet.

Jeg strikker sokker selv for tiden, men det gåt tregt. Har total sokkevegring. Men må man så må man. :)

Ha en deilig kveld.

charlotte sa...

Så flotte strømper du har strikket, de ser ut som veldig mye arbeid.

Malys krok sa...

De bunadstrømpene var flotte! Mye mønster å strikke, men det klarte du fint. Synd du måtte rekke opp , men det er slikt som skjer. Vottene må jo stå i stil til antrekket; skulle bare mangle! Det er godt å føle seg velkledd, også på skituren! Blir nok varm og god når de blir tøvd litt!
-Margit-

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine votter og strømper.Fine.Det er bare å herme efter meg med gardinen.Bare koselig det.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil...♥♥

Meta Skoglund sa...

Mycket vackra strumpor. De ser väldigt sköna ut och ett fantastiskt hantverk.

Marit Johanne sa...

Så flotte bunadstrømper, ser nå ut til å være mye arbeid på de syns jeg. Ikke rart det tok litt tid. Og så blir du nok fin når du får votter i stil med resten av utstyret :) Takk for hilsen på bloggen min om veska, men om du ikke kan sy, så er du kjempeflink til å veve, det kan ikke jeg!

Birgitta sa...

Vad duktig du är att sticka strumpor och så fina också.
Känns det inte lite vanskligt att göra vantar i tvättmaskin, tänk om de blir för små.
Önskar dej en skön helg.
Kramis Birgitta

Sologbolig sa...

<Nydelige bunadssokker. Ja, visst tar det tid ....eg har strikka noen par barnesokker, men ikkje til voksne. Ha ein flott søndag (her er det snø i lufta !! grrr!)

Birgitta sa...

Hej! Såg att du varit och hälsat på i min andra blogg. Tycker du att min priser är låga? Men det går nog inte att få ut mer här. Jag har ingen aning om vad priserna ligger på i Norge. Jag får nog kolla det någon gång när jag är där. Använder ni också svenska vävgarner?
Önskar dej en fortsatt skön söndag.
Kramis Birgitta