onsdag 29. september 2010

Høst i hagen

Nydelig høstvær ga inspirasjon til et skippertak i hagen i dag. Jeg hadde fått to poser med løker og knoller av naboen. Dermed gikk jeg i gang med å spa opp et helt blomsterbed. Kristornbusken ble flyttet og nesten alt det andre ble kastet.
Nå blir det spennende å se om det blir fint til våren.


Da mannen kom hjem fra jobb, ble han også satt i arbeide.
Et par trær i året blir saget ned hos oss. Nå sto denne thujaen for tur.


Den var brun og stygg etter vinteren.

Alle de andre buskene på denne siden av huset ble lett frisert.
Jeg er ikke den helt store hage entusiasten, men jammen er det gøy å holde på når en først kommer i gang. Og så blir det jo så fint.....

5 kommentarer:

Sologbolig sa...

Så deilig å få ordne opp i hagen. Vi hadde ei økt her en dag vi også, noen stor einerbusker som ble sagd ned. Ha ein fin kveld.

Ruth sa...

Gurimeg så flink du er. Jeg BURDE vært ute i hagen og ordnet opp selv. Etter denne sommeren er halparten av blomstene døde og druknet og resten har vokst vilt. Men jeg GIDDER ikke. Kan ikke du komme hit også da? Vær så snill?

Så du og jeg sluttet samtidig vi. Vi får vel slite oss igjennom det, men morro er det jammen meg ikke. Nei - nå må jeg tenke på noe annet. (((huggameg)))

Ha en super uke.

Turid sa...

Ja dere er kjempeflinke. Og flott blir det/ er det:)

Malys krok sa...

Så masse løk! Ja her blir det nok flott blomstring til våren! Er veldig bra å ordne i hagen på høsten, så er det klart når våren kommer! Takk for hyggelig hilsen! -Margit-

Tonje sa...

Så fint det ble uten den thujaen forran inngangsdøra. Nå er det ikke lenge til vi kommer!