torsdag 27. oktober 2011

Uforståelig bloggproblem

SVEITS, et fantastisk ferieland. Helt i nord i Schaffhausen finner man nordeuropas største fossefall. Vi kjørte avsted i bobilen vår på jakt etter et fossefall. Vi som kommer fra Norge med fosser over allt. Underveis sa jeg til mannen min at dette er jo egentlig et idiotisk påfunn. Tenk at vi er på tur for å se på en foss. Men se hva som møtte oss da vi endelig fant fram.

En kunne velge mellom forskjellige turer med båt på elva. Vi valgte den som gikk helt inn til fossen. FANTASTISK opplevelse.Våte ble vi også.SÅ TIL PROBLEMET MITT


Jeg har et uforståelig bloggproblem. Når jeg bruker min stasjonære pc, da har jeg et tomt felt der følgere skulle ha vært. Kan heller ikke skrive kommentarer hos dem som har VELG PROFIL. Men hvis jeg bruker en annen pc er allt i orden. Er det noen som har en god ide om denne sykdommen. Vil gjerne skrive kommentarer.

Sonja

8 kommentarer:

Malys krok sa...

Bloggproblemet ditt kan jeg nok dessverre ikke si noe om, men det kan jeg om fossen! SÅ FLOTT!! Dette er noe jeg elsker! Det måtte være lott av an opplevelse!
Ser på ditt forrige innlegg at dere har fartet mye rundt i sommer og at dere har hatt det fint! Det er bra!
Ha det godt! -Margit-

Som dagene går sa...

For en imponerende foss dette var, Mye utemmet energi her, men så fint at den ikke er temmet.
Ha det bra!

Ruth sa...

Siden det funker på en pc, men ikke på den andre, ville jeg tro at det var en eller annen gremlin i pc'n. Mystifistisk.
Jeg har sendt deg en mail.

Gudveig HN sa...

Flott foss!
Bloggproblemet vet jeg lite om, men har en teori om at det kan ha noe med nettleseren å gjøre. Selv kan jeg ikke lenger legge inn hilser på alle blogger når jeg bruker Explorer. Prøver jeg Firefox går det bra. Har ikke forsøkt andre, men det kan være verd å prøve, om ikke disse to funker.

STEINKJERRINGA sa...

Kjøp Mac. Alt funker. Klem, Gudrun

Tonje sa...

Oj, for et fantastisk flott fossefall! Synd ikke vi visste om det den gangen vi fartet rundt i Sveits.
Takk for koselig besøk i helga. Og takk for hjelp til å lage Halloweenkostyme til Maja. Hun kommer nok til å bli den fineste på hele festen:)

Marie sa...

Det var jammen meg litt av ein foss!
Vel verd turen sikkert :)

sall1234 sa...

Hei, riktig så fine bilder du viser oss.Imponerende fossefall. Jeg har for øvrig samme PC problemet som du. Skjønner heller ikke hva som gjør det. Vil så gjerne skrive kommentarer på innlegg, men av og til er det håpløst. Godt vi er flere i samme båt.