tirsdag 1. november 2011

Høstturer

Halloween katten er klar for feiring. (Fredag)


Denne høsten har vi vært på farten nesten hver helg. I ettermiddag kom vi hjem fra denne helgas tur. Den gikk Til Kløfta, Sverige og Tønsberg.
Lørdag hadde vi jentene lagedag. Det skulle jo være Halloween-fest på skolen på mandag og kostymet var ikke helt klart. Dette året var det katt hun hadde lyst til å være. Sort tights og genser er enkelt,det har de fleste. Men ørene og halen måtte lages. Mormor hadde en sort "skittentøyspose" i bo-bilen. Hjørnene på denne ble ofret. De ble montert på en hårbøyle og ble flotte ører. Halen ble strikket av sort garn og fyllt med vatt. Vips var kostymet i orden.
Innimellom laget vi noen andre småting, sånn som disse finger dukkene. Det er selvfølgelig også katter, hvis noen skulle være i tvil om det. Det måtte jo prøvesminkes også. Denne frøkena ville være en skummel heks. Selvgjort er velgjort ;)Prøvesminking
Da den lange ferien vår nedover i Europa var ferdig, byttet vi den bo-bilen vi hadde med på den turen. Nå er det denne vi farter rundt i. Den er litt større enn den forrige, men innvendig virker det ikke sånn. Den andre var for 6 personer. Denne er bare for 4, men har en helt annen innredning.Nå har vi en dobbelseng bak. Tidligere hadde vi seng over førerhuset. Gruelig tungvindt med den klatringa.

Klar for middag.Og turene gikk til Rjukan.
Gaustadtoppen....


hvorfra man kan se en sjettedel av Norge . Kjempeheldig med været var vi også.

Neste tur gikk til Seljord


....på Dyrskue. Tror det var over 600 utstillere. Utrolig stort marked. Her smaker vi på dyrskusilda, kjempegod.
Et par uker etterpå gikk turen vestover. Opp Setesdalen, over til Bergen og ytre veien, over alle øyene hjemover. Dette er i Hardanger. Måtte bare smake på eplene. Det var boder langs hele veien med epler til salgs. En kunne bare legge penger i ei skål og forsyne seg.

Men nå er Bo-bil sesongen over . Nå blir bilen satt på lager til over vinteren. Det er jo koselig å besøke hytta litt også.

4 kommentarer:

Sonja sa...

Jeg har fremdeles problemer med å legge inn komentar hos dem som har: velg profil.
Sonja

Gudveig HN sa...

Da prøver du en annen nettleser. Jeg har det også slik...

Mormor sa...

Jamme har dere vært på mange flotte turer. Mange flotte bilder også

annemariesquilt sa...

Heia.. Flotte turer dere har hatt !!
Litt misunnelig egentlig.. Takk for flott genser til tenn brikkettene.. Har du vurdert å lage genser til vindunken? Jeg så det et sted og tenkte på deg ;-))