onsdag 23. november 2011

Ut på tur

.....med briller på.
 En tur til Oslo med gode venner. Dette kan virkelig anbefales. Wallmans salonger.4 retters middag og underholdning i fire og en halv time. De kaller det for syngende kelnere men det showet de hadde var MYE mer enn syngende kelnere. Det var akrobatikk, sjonglering, ja mer som sirkus og masse flott sang og musikk.
 Vi ankom hotellet noen timer etter de andre og var så heldig å få en SUITE i toppetasjen (14 etg). Det var både badstue og to store balkonger utenom at rommet var tre ganger så stort som vi er vant til. Det var senga også.   LUKSUS.  Her er utsikten fra balkongen . Vi kunne se rett ned på operahuset i Bjørvika.
 Vi hadde også en times omvisning i operaen på søndag. Utrolig stort hus. Veldig interessant å se alle verkstedene og alt det andre bak scenen.
 Så...endelig fikk vi oppfylt ønsket til barnebarnet, å være med henne på ridning. Du var kjempeflink til å ri Maja. Kos med hester og  ponnyer . .
  JENTER og HESTER = SANT  

4 kommentarer:

Marion sa...

Wow, ser ut som dere har hatt en helt fantastisk tur! Oslo er en fin by å besøke:))

Linda sa...

Høres kjempeflott ut:))
Kos å treffe barnebarna,ja jenter og hest høres kjent ut.
Ha en fin kveld!

Malys krok sa...

Ser at dere har koset dere på Oslotur!
Hestejenta ble nok glad for at dere kom og så henne og hesten også!
Mye god ved på det forrige innlegget! Litt av en bjørk, og for en høyde han måtte opp i for å sage!
-Margit-

Mormor sa...

Ser ut som dere har hatt en kjempefin tur. Tenk Suite i toppetasjen da gitt, ikke dårlig. Synes å huske at det var noe med jenter og hester ja :-)