onsdag 13. august 2008

I BØTTER OG SPANN


Bading i bøtter og blåbær i spann.
6 kommentarer:

Anonym sa...

Nei og nei så koselige bilder - det er så jeg merker hvor ungene koser seg. Vakkert! Fin kveld til deg. Klemmer herfra**

Trollkåno sa...

Hei!
Tusen takk for kommentar!
Har vore innom hjå deg før, er ei stund sidan..Har drive med blogging eit par mnd, so eg er ganske ny i denne "verda". Men kjekt er det. Har faktisk drive med veving, men det er ein del år sidan. Me hadde ei lita vevstove i bygda... Det åkleet med mest gråfargar ( nedanfor påskeinnslaget ditt) har eg vevd ein gong. Gav det i presang til ei svigerinne. Har 2,5 vevstol...1 stor, gammal som har vore på garden. So har eg overteke ein som svigerfar laga til svigermor og i tillegg kjøpte eg ein ilag med ei veninne...men desverre, dei har stått ubrukte i årevis...no vart det visst mykje vevprat her, men neimen ikkje ofte ein oppdagar ei veverske som bloggar.Veldig kjekt!Her kjem eg igjen.
Ha det bra!

Besta sa...

Hei.. tusen takk for komentaren. Du har en flott blogg. Ser vi har endel felles interesser, som barnebarn og gamle ting. Håper det er i orden at jeg legger deg på sia mi så jeg lett kan finne deg igjen, for her var mye fint. Klem.

Gamlå sa...

Tuuuuuuuusen takk for awarden jeg fikk fra deg, jeg ble så glad så glad. Tusen takk!!! Skal si dere har vært flinke i ferien, et slik flott vedskjul skal en lete lenge etter. Kan tenke meg at det er mange som kunne ønske seg et slik et!! Blåbær har du også plukket de så rett og slett fristende ut der de lå i spannet, nam nam. Skal si du hadde skjønne barnebarn, og flinke å hjelpe til ser de også ut til å være (smiler).

Jeg har heller vært lat når det gjelder blogging i det siste, men har bestemt meg for å ta det opp igjen etter helgen. Kabelen som jeg bruker for å overføre bilder fra kamera til PC ligger i båten, men den skal jeg hente hjem i helgen.

Ønsker deg en riktig flott helg.
Klem fra Gamlå

Besta sa...

Har sittet og sett mere på bloggen din, mye fint.Så fine matter du har vevd, jeg elsker sånne. Er du opprinnelig nordlending? så du hadde nordlands bunad.God natt.

Besta sa...

Hei.. det ligger en award på min blogg å venter på deg.