onsdag 27. august 2008

MATTER

Tre nye matter i rosebragd. Dette er den siste på renninga, derfor ble den så liten. Nå er jeg i full gang med å klippe til de neste mattene.


Disse to har litt breiere striper. Jeg synes det er artig å lage masse forskjellig. Fargene blir jo litt etter hva jeg har av filler, men mønster og striper prøver jeg å variere, sånn at ingen blir like.


Det er flere som har spurt om jeg selger. Svaret er ja, det vil si jeg har bare solgt tre stk. Men det jeg lager nå skal jeg prøve å få solgt på en marknad jeg skal være med på i høstferien. Dette har jeg aldri vært med på før. Skal bli spennende. Jeg har vært noen ganger og sett på sånne marknader. Da har jeg tenkt at det så så gøy ut å være med, men jeg hadde jo ingenting å stille ut eller selge. Men så var det en dag jeg satt med veven at jeg kom på at jeg kunne jo bruke mattene mine. Så tenkt så gjort, nå har jeg meldt meg på, har til og med kjøpt et lite bod telt. Noen fortjeneste å skryte av blir det vel ikke. Men jeg får i alle fall være med.


Her en noe av det jeg skal prøve å selge.

14 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Flotte matter! Hvor er det markedet hvor du skal selge dem?

Trollkåno sa...

Det var fine matter. Dei trur eg du får avsetnad på når du stiller på marked. Eg pleier vere med på eit par julemesser kvart år. Veldig kjekt, kjem i kontakt med mange hyggelege folk. Vert ikkje rik av det, går ikkje an å rekne seg noko særleg timelønn for sånt arbeid. Men det er gledeleg når folk vil kjøpe produkta dine..

Trollkåno sa...

Det var fine matter. Dei trur eg du får avsetnad på når du stiller på marked. Eg pleier vere med på eit par julemesser kvart år. Veldig kjekt, kjem i kontakt med mange hyggelege folk. Vert ikkje rik av det, går ikkje an å rekne seg noko særleg timelønn for sånt arbeid. Men det er gledeleg når folk vil kjøpe produkta dine..

Gamlå sa...

Heisann. Du kommer nok ikke til å sitte igjen med mange teppene etter markede. Det er mange som er vil kjøpe slik. Jeg liker teppene kjempe mye. Lykke til på markedet.
Gamlå

Anonym sa...

Hva med å selge på nettet? De er jo nydelig vakre disse mattene dine - jeg kunne godt tenkt meg et par stykker:) Flink er du! Ha en fin torsdagskveld! Klemmer**

Lille meg sa...

Så nydelige matter! du er sannelig flink! Disse kan du være stolt av.
Og så har du også så mye annet fint å vise fram.
Det er trivelig å besøke bloggen din.
Takk for hyggelig hilsen til meg.
Ja, Kristiansund er en fin by.
Jeg har vært der mange ganger, for det er ikke så langt. Jeg kjører ei times tid med bil, og så er det hurtigbåt som tar ca 2 1/2 time.
En fin tur var det.
God helg til deg!:)

Lindas Hus.. sa...

Hei Sonja!Nydelige filleryer.
Lykke til med salget i høstferien.
God helg.Hilsen Linda :))

LAPPEQURI sa...

Å så flink du er. Har en stor matte vev men tenker en dag skal jeg vel få plass til den også:-)
Ha ei fin og kreativ helg

Farmors sa...

Hei! Så mange flotte matter ! Det blir spennende med marked!
Ta en titt i bloggen min, jeg har lagt ut et gammelt lite veggteppe der.

hvorfor ikke... sa...

Måtte bare innom å ønske deg en flott høstkveld! Her blåser og regner det og er skikkelig høst i kveld...lurer på om jeg skal fyre i ovnen...men det er ikke fordi det er så kaldt, men det er så koselig...hører liksom høsten til, det! Ønsker deg gode høstdager!
smil Torunn

Marie sa...

Så flink du er til å veve! Flotte matter som du heilt sikkert får selge!

Du har ein veldig koseleg blogg :)

Besta sa...

Flotte matter..hadde vi bodd nærmere hverandre skulle du fått mattefiller.

Nunne sa...

Ser ingen pris på disse mattene...
I mårra skal jeg innom hytta, da skal jeg måle hvor lang matte jeg trenger til kjøkkenet. Hadde vært så kos med heimvevd matte.
Det var virkelig mye artig å se inne hos deg.... du virker så kjent... ! Hmmmmmm

Ella sa...

Titter innom for å si hei
og ønske deg en god helg =)
Og tusen takk for besøket.
Fine matter og fin blogg du har.