tirsdag 23. september 2008

TUSEN TAKK for alle koselige kommentarer, utmerkelser og utfordringer. Beklageligvis har jeg ikke hatt tid til å blogge så mye i det siste.
Det er jo disse mattene som må bli ferdig til markedet 11.oktober.
Men jeg kommer sterkt tilbake etterhvert.

HA EI FIN UKE

9 kommentarer:

Stjerneglimt sa...

Hei! Så koselig med kommentar fra deg! Nå har jeg vært og kikket på den innholdsrike bloggen din! Likte godt det nye vedskjulet deres, en fin måte å løse det på!

Lille meg sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min!
Jeg ser du er en travelt opptatt dame. Jeg har visst en gang prøvd å veve matte, det var på folkehøyskolen for over en mannsalder siden.....
Jeg tror jeg ga den bort til min bror etterpå.
Men jeg hadde ei tante som var flink til å veve.
Og så hadde vi opprydding på stabburet i min barndonmsheim i sommer, der fant vi masse matter.
Men de luktet vondt, de må ha ligget sammen med noe som luktet...
Ja, Tromsø var en fin by, kunne gjerne tenkt meg å ta en ny tur dit, uten alt det stresset som fulgte med landsmøtet. Det var hardt program, så det ble ikke så mye tid til å utforske byen.....
Ønsker deg en fin dag!

Mormor sa...

Takk for koselig kommentar hos meg. Veldig fint å finne noen i "samme klubben".

Oddbjørg sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min for ei god stund siden!
Fine matter du lager!
Min vev står med 12-15m matte-renning som skulle vært vevd ned for lenge siden, men jeg trenger å klippe mere filler først. Det mangler ikke noe å ta av, har sekkevis med tøy.Men klippinga gjør jeg som oftes ute på terrassen om sommeren og i år ble det ikke tid/ prioritert. Har også renning til både løpere og duker liggende klare. Men en vakker dag skal jeg svinge meg i vevstolen igjen :-) Inntil da prøver jeg å sy eller strikke litt.
Gleder meg til å se flere vevnader på bloggen din.

Gudveig HN sa...

Åhhh, jeg som trodde jeg skulle komme meg til markedet og sjekke ryene dine! Ser NÅ at det er uken ETTER at vi er på hytta i nabo-dalføret :-( Hadde faktisk tenkt meg en tur til Åseral/Bortelid ila høstferien - men vi har ferie i uke 40. Lykke til med salget, da!

Sølvi sa...

hei - nå har jeg bladd meg helt tilbake til starten på bloggen din. Ser du vever matter, vet du flere bloggere som holder på med det samme?

sologbolig sa...

Alltid koselig å høre fra deg. Lykke til med mattene. Ha ein fin kveld!

Besta sa...

Takk for hilsinga. Det ligger en award å venter på deg. Klem

Marit sa...

Hvis du vil være med på et strikkemysterie er det nettopp startet et på Norsk Strikkeforum under Strikk med oss. Ha en god helg!