torsdag 16. april 2009

Garnpremie å vinne hos Hespetre

Hespetre lodder ut garn i forbindele med bloggjubileum. Trekningen er på lørdag 18 april . Ta en titt på bloggen hennes hun strikker mye fint .

2 kommentarer:

Malys krok sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Du viser fine bilder med kveldsstemning på. Og de fra nattevandringen din var jo helt supre.
Har vært enda lenger ned og syns de påskeluene var både fine og artige. Så flink du er!
Hva du kan gjøre for å få porselensplanen til å blomstre igjen er ikke godt å si. Jeg har hatt min i 17 år, fikk den da, som liten avlegger til bursdagen, av en dame i nabolaget. Det eneste jeg vet har betydning for blomstring er at den må stå lyst. Hos meg har den hele tiden stått i vinduet,og blomster fra mars og til langt ut på høsten, men vet om noen som har den inne i rommet og da blomstrer den ikke. Ellers får den vann når den er "tørst", og litt gjødsel av og til. vet ikke om dette var noe nytt, men er nu det jeg kan si om det. Ha det godt. Klem fra Margit i et Nord Norge som snart har det lyst hele døgnet.

Lille meg sa...

Må visst ta en tur innom der og se hva hun har.
Men jeg tør visst ikke delta.
2 ganger dette året har jeg deltatt i trekninger på blogger jeg vanligvis ikke besøker, og begge gangene har jeg vunnet.....
Ha en fortsatt god torsdag!:)