tirsdag 21. april 2009

FYR LAUS !

Det hele startet temmelig forførerisk . Kunne man lese i Bladet Vesterålen sin nettavis .

Det ble til tider ellevilt på scenen når revygruppa FYR LAUS på Andenes , tok laus , sto det også .Og jeg som trodde at jeg alltid ville kjenne igjen "PODEN" . Hm..OK da , siden han sier det sjøl .

Da er han litt mer kjennelig på dette bildet . Jeg fikk desverre ikke sett denne revyen , men de andre jeg har sett har vært utrolig morsomme .

11 kommentarer:

sammen på veien sa...

Utrolig morsomt!!! Du fikk vel litt store øyne ja:) Så flott at han er så fri!!!!
Ha en fin dag:)

god klem fra meg

Lille meg sa...

Dette må være spesielt!
Han er en skikkelig mannekeng, han poden din, skjønner jeg.
Artig å se.
Ha en fin dag!:)

Lindas Hus.. sa...

Hei Sonja!Så flott å være med på revy,sikkert artig.Flotte bilder begge to,så kos ut på terassen.
Ha en fin dag.Nå ut i sola.
Linda :))

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Sånne poder liker vi! Akkurat noe sånt kunne jeg vært med på også - skikkelig artig! Og kjære Sonja; har fått hentelappe på pakken, men jeg har ennå ikke rukket å hente den - Postkontoret er aldri åpent når jeg er ferdig på jobb! Men det skal bli senest på fredag, og gjett om jeg gleder meg?! Fin dag videre til deg! KLÆM!

Annemariesquilt sa...

Morsomt!!!

Steinkjerringa sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg skjønner jo at du kanskje er vesteråling, eller harstadværing eller noe sånt. Har visst vært innom hos deg før, men det er kanskje litt lenge siden. Har sett bildene fra "Ainnes" i avisen. Men hvorfor i huleste bor du så langt mot sør. Det går an å vende nesen nordover. Det gjorde jeg - i 2005.

Birgitta sa...

Hej Sonja!
Tack för titten hos mej. Jag har bomullsgarn 16/2 i varpen och inslaget är minibom + bomullsgarn 16/2. Jag använder helst Holma Helsinglands garner. Det är bra kvalitet och lite lyster på dem.
Ha ett gott avslut på vecka nu.
Kramisar Birgitta

Tonje sa...

Tror nok de koste seg på revyen, ja.... hadde vært morsomt og vært der og sett.

Marit sa...

Ja, det er gøy når ungene utfolder seg! Ene sønnen vår var også mange underlige figurer da han drev med studentrevy, moro!

Som dagene går sa...

Ja, det var ikke lett å se at det var samme karen. Kanskje uttrykket "klær skaper folk" kan skrives litt om til "klær og sminke forandrer folk til det ugjenkjennelige". Morsomt er det i allfall.

disa sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風