mandag 20. april 2009

SOMMERFORNEMMELSER !

Lørdag fikk gamla sommer fornemmelser . Da var det bare å ta gubben og bilen og den store lommeboka med seg og dra til Plantasjen . Bilen ble full og vel så det, for vi kom hjem med litt mer enn planlagt etterhvert . Litt jord og planter var planen . Det fyller ikke akkurat en stor bil . Men 5 store esker i tillegg rommer godt . Så nå har gubben holdt på hele helga med vasking og oljing av terrassen .

Vi har denne plassen mellom huset og garasjen . Det er akkurat 3 meter og ligger så fint til i kveldsola . Så dette er hva vi fylte bilen med . Pluss 6 sekker jord , planter og noe annet som jeg skal fortelle om neste gang .

En rask innvielse i kveldinga . Sort glassbord , hm... lurer på hvordan det ser ut når pollensesongen setter inn for fullt ? Men fiiint det ble det . Og fornøyd og glad .........Lot vi humla suse til sola gikk ned .


Flott utsikt er det også fra vår lille "HULE"
12 kommentarer:

Lille meg sa...

Herlig! Dere har litt jobb nå da, skjønner jeg, med alt dere har kjøpt. Men det er sikkert bare moro~~
Nydelige bilder, spesielt den solnedgangen til slutt.
Jeg skal også smøre inn altanen min i år, men har ikke gjort det enda.
Det er så surt og kaldt her, jeg vil vente på litt varmere vær før jeg starter..........
Ha ei flott uke!

Tofo sa...

For en koselig plass dere har laget til! Ja der blir det nok kjekt å sitte sene varme sommerkvelder og se på solnedgangen! Nydelig;)

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med kveldssolsplass! Den blir dere nok fornøyd med!
Og tenk å sitte der ute og klippe mattefiller! Ypperlig!

Som dagene går sa...

Åh, så herlig det så ut. Fikk nesten vårfornemmelser av bildene dine, men her skal jeg love deg at det ikke er mye vårlig. Snøen ligger metertykk, og snø- og sluddbygene kommer og går. Men det er blitt mildere så snøen tiner nok etter hvert her og. Vi har til dags dato ennå ikke tint den sjøl! Haha

Trude sa...

Heisann SOnja. For en flott plass dåkker har der. Vi har FULL VINTER enda,,ingenting som akkurat nå minner om vår,annet enn et solgløtt i ny og ne:-) Men men,det kommer vel. Nyt den fine tia som kommer nå ute under åpen himmel.

Ruth sa...

Vi har hatt litt vår, vi ogsa. Men nå er den over. Kaldt og surt og regn. Men jeg er i Glasgow, då da er det ikke så ille alikevel. (Butikksenter - og de regner det ikke inni)

Herlig lite utested dere har, og med en sånn utsikt blir det fantastisk. Ha en flott uke.

Tonje sa...

Så fint det ble... Nå må vi jo komme og sitte ute hos dere i sommer... Ser dere har satt teltet lenger inn enn i fjor... og fått klessnora inni teltet... lurt hvis du skal tørke klær når det regner, men kanskje ikke så lurt hvis du skal sitte der samtidig...? De nye møblene så fine ut også.

Trollkåno sa...

Å, det var ein lun, god plass å sitte. Og so DEN utsikten, då.....supert!!

sammen på veien sa...

Så flott og koselig dere har fått d. Skulle gjerne vært der og tatt en kald pils sammen med deg:) Virkelig fin plass med den utsikten!! Litt jobb har dere nok fremover men kos dere med det som allerede er gjort:)

god klem fra meg

synne sa...

Hei Sonja.
Morsomt med nye besökere. Det liker eg.
Har lest litt hos deg nå og det eg ser liker eg.
Har aldrig värt i Kristiansand. Men det ser ut som en koslig by. Savner litt av havet da...
Det har du hos deg. Her har vi Nuguren og den er fortsatt frossen.
Legger deg på lenklisten eg. Kommer tilbake. Håper det er greit.
Klems Synne.

Annemariesquilt sa...

Her ble det jo flott!!
Jeg har også brukt min energi i hagen denne helgen. Hagemøblene er kommet ut iallefall, men når min kjære får tatt terrassen ja se det er ikke lett å si :-(

Marit sa...

Så koselig plass dere har fått laget dere! Og den busken som blomstrer var helt nydelig. Kos dere på uteplassen deres i helga!