mandag 14. februar 2011

Valentines dag.

I dag hadde jeg handledag på byen. Det er lenge siden sist, helt siden begynnelsen av desember. Denne ble med hjem bare fordi det er Valentines dag. Skulle selvfølgelig vært et hjerte til mannen min, men litt egoistisk er det vel lov til å være. Tenkte kanskje han hadde lyst til å spandere en sjokolade på meg også ,og da må det ikke inneholde nøtter og mandler.


Egentlig skulle jeg til byen for å kjøpe...ja.....bare noen småting som jeg er avhengig av....høreapparatbatterier, linser osv
Men så kom jeg på at både min datter og mitt barnebarn har gebursdag om noen få dager. Det har også kommet en ny baby i familien.

Da ble det plutselig morsomt på bytur. Innholdet i pakkene er hemmelig.

Dessuten hadde jeg et gavekort fra en veskebutikk. Ny veske..hurra.

Ja,da...... enda en av disse. Hadde bestilling på en med elg på. Måtte modifisere mønsteret litt. Den elgen jeg hadde var laaaang og tynn. Har drevet å studert fare for elg-skiltene,når vi har kjørt til og fra hytta. Tror den ble ganske fin nå.

Happy Valentine.

6 kommentarer:

Marion sa...

Oi så mye fint! det er alltid gøy med shopping når man handler til de man er glad i og litt til seg selv ;) Til lykke med alle bursdager framover!

Turid sa...

En effektiv handletur;)
Deilig å få i hus ting man trenger, gaver og snadder til seg selv:)))
Flott veske!
Flott med slank elg;)

Klem;)

bodil sa...

Hei.Så mye fint du har kjøpt deg.Er låv det å unne seg noe i ny og ned.Veska de kjempe nydelig.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Mormor sa...

Jammen har du fått mye ut av handelturen. Til lykke med den nye babyen. Nydelig veske.

Tonje sa...

Hurra! Gave til meg?? ;) Flott veske og den elgen så nok noe bedre ut enn den lange, ja. Nå gleder vi oss til hyttetur snart.

Anne-Berit sa...

Arti med en handletur av og til.Jeg lite den veska di,den var fiiin:)Veskedilla jeg,neida,hehe:))