tirsdag 13. januar 2009

Typisk meg.

Fikk så lyst til å strikke noe. Men så er det jo sånn at når jeg skal begynne på et nytt håndarbeide så skal det skje NÅ MED EN GANG. Av og til kan det by på problemer. Jeg skulle på jobb og rett fra jobb til hytta i 3 dager. Men det finnes da enkle løsninger. I allefall i utgangspunktet. At det straffer seg i ettertid viser seg gang på gang.
Ok , fant en oppskrift i sisete Norsk Ukeblad, avsted til Auropris etter garn (nermeste sted de selger garn). Helga var berget.
Men så kom det store spelet, oppskrift og garn passet ikke sammen.
Prøvelapp er feigt !!!!! Så etterhvert var det bare å rekke opp , sløyfe maaange masker og starte på nytt. Hu hei hvor jeg gleder meg til alle fellingene.

Håper det blir omtrent som på bildet etterhvert.

Koselig vær til å være inne i ble det også . Men jeg måtte jo prøve litt med det nye kameraet mitt .
Nydelig fullmåne en kort stund. Fyr på utepeisen og pølsegrilling . Vi sitter alltid ute et par timer før vi gå inn på hytta .

Den første dagen var alt frosset , men så kom regnet . Denne søte lille bekken har vi rett bortenfor hytta . Nå var det litt mere fart på den.


Et lite ekorn på besøk på naboens vedstabel.

10 kommentarer:

Berit sa...

Ja er det ikke typisk, når en skal strikke så må det skje med en gang, og ting som ikke passer av hverken garntykkelse, mengde garn osv....

Men flott blir det, og masse arbeid. har også hatt strikkedilla for tiden. To gensere til minste barnebarn, pluss lue og bukse. Akuratt nå er jeg arbeidsløs, men det blir ikke lenge. 2 store barnebarn venter også på nye gensere, så det er bare å finne mønster og garn.

Såg koselig ut å grille pølse ute i snøen. Nå fikk jeg ganske lengt å reise på hytta jeg også.Får vente til neste helg, denne helgen er det selskap.

Ha en fin kveld videre.

Tofo sa...

Sånn er jeg også. Hvis jeg først har bestemt meg for noe, må det helst skje med EN gang! Den jakken så jeg i bladet, den var flott!
Så koselig med pølser på spidd. Nam nam;)

Trollkåno sa...

Kjenner meg igjen der, ja. Det skal skje fort......og då er det ikkje alltid det klaffar.
Koseleg med peis og pølsegrilling!

Anonym sa...

Du, sånn er jeg også. Ikke snakk om å vente når jeg har bestemt meg, nei. Og da kan det gås om det gjorde hos deg:) Men jakken kommer til å bli kjemepfin - fin farge, også. Deilig å være på hytta, tenker jeg, flotte naturbilder du viser oss derfra. Ha ei fin uke fortsatt, Sonja! Klem fra Randi**

Tonje sa...

Lekker jakke! Du skal se den blir bra til slutt, selv om det blir litt plunder å få alt til å passe...

Så det er deg jeg har det fra at ting ikke kan vente. Har man lyst å lage noe, må det skje NÅ... eller helst for en halv time siden...

Lille meg sa...

Nydelig mønster! Jeg tror nok sikkert du blir heldig med prosjektet ditt.
Masse fine bilder du viser oss i dag!
Ha en fin dag videre, da!:)

Annemariesquilt sa...

Heia.. Jeg er enig med deg at prøvelapp er feigt!!
Det blir jo en lekker jakke , du er flink til å strikke. Jeg har dessverre måttet slutte for mange år siden, men nå har jeg jo syinga mi..
Vi koser oss så mye på hytta, deilig..

Lindas Hus.. sa...

Hei Sonja!Mønsteret ser lekkert ut.
Håper du får det til.Hjelper jo med prøvelapp.God helg!Linda:))

Gamlå sa...

Heisann

Til en så herlig blogger som deg så finnes det noe til deg i bloggen min til deg.klem fra Gamlå og god helg

hvorfor ikke... sa...

Den jakka blir flott, Sonja, gleder meg til fortsettelsen;)