tirsdag 21. april 2009

FYR LAUS !

Det hele startet temmelig forførerisk . Kunne man lese i Bladet Vesterålen sin nettavis .

Det ble til tider ellevilt på scenen når revygruppa FYR LAUS på Andenes , tok laus , sto det også .Og jeg som trodde at jeg alltid ville kjenne igjen "PODEN" . Hm..OK da , siden han sier det sjøl .

Da er han litt mer kjennelig på dette bildet . Jeg fikk desverre ikke sett denne revyen , men de andre jeg har sett har vært utrolig morsomme .

10 kommentarer:

sammen på veien sa...

Utrolig morsomt!!! Du fikk vel litt store øyne ja:) Så flott at han er så fri!!!!
Ha en fin dag:)

god klem fra meg

Brit. (lille meg) sa...

Dette må være spesielt!
Han er en skikkelig mannekeng, han poden din, skjønner jeg.
Artig å se.
Ha en fin dag!:)

Linda sa...

Hei Sonja!Så flott å være med på revy,sikkert artig.Flotte bilder begge to,så kos ut på terassen.
Ha en fin dag.Nå ut i sola.
Linda :))

Anonym sa...

Sånne poder liker vi! Akkurat noe sånt kunne jeg vært med på også - skikkelig artig! Og kjære Sonja; har fått hentelappe på pakken, men jeg har ennå ikke rukket å hente den - Postkontoret er aldri åpent når jeg er ferdig på jobb! Men det skal bli senest på fredag, og gjett om jeg gleder meg?! Fin dag videre til deg! KLÆM!

annemariesquilt sa...

Morsomt!!!

STEINKJERRINGA sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg skjønner jo at du kanskje er vesteråling, eller harstadværing eller noe sånt. Har visst vært innom hos deg før, men det er kanskje litt lenge siden. Har sett bildene fra "Ainnes" i avisen. Men hvorfor i huleste bor du så langt mot sør. Det går an å vende nesen nordover. Det gjorde jeg - i 2005.

Birgitta sa...

Hej Sonja!
Tack för titten hos mej. Jag har bomullsgarn 16/2 i varpen och inslaget är minibom + bomullsgarn 16/2. Jag använder helst Holma Helsinglands garner. Det är bra kvalitet och lite lyster på dem.
Ha ett gott avslut på vecka nu.
Kramisar Birgitta

Tonje sa...

Tror nok de koste seg på revyen, ja.... hadde vært morsomt og vært der og sett.

Marit Johanne sa...

Ja, det er gøy når ungene utfolder seg! Ene sønnen vår var også mange underlige figurer da han drev med studentrevy, moro!

Som dagene går sa...

Ja, det var ikke lett å se at det var samme karen. Kanskje uttrykket "klær skaper folk" kan skrives litt om til "klær og sminke forandrer folk til det ugjenkjennelige". Morsomt er det i allfall.